top of page

Behandelingen

De Dr. Hauschka behandelingen bevorderen de doorstroming in het hele lichaam. Ze geven de huid en het organisme een herstellende impuls.

De lymfestimulatie vormt een centraal onderdeel van elke Dr. Hauschka-behandeling. Wanneer tijdens de behandeling de kleine lymfecapillairen met zachte strijkbewegingen en penseelstreken worden gestimuleerd, gaan ze ontspannen en ontgiften. De zelfreinigende processen van je lichaam worden geactiveerd, terwijl je jezelf kunt overgeven aan de behandeling.

Klassieke gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund

 

De kunst van de aanraking, Lichtheid, Balans en Energie

De Klassieke gezichtsbehandeling is uniek. Deze methode volgens Elisabeth Sigmund, de mede-oprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica, respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Geniet van de zachte penseelmassage, verwenmaskers, geurende compressen en een intensieve verzorging. Ontspant, lost blokkades op en geeft oneindig veel rust.

voetenbad; massage van de benen en voeten; uitstrijken van het haar; ontspannen van hals- en nekspieren; massage van armen en handen; reiniging; versterking; gezichtsdampbad; reinigend masker; penseelmassage; conditioner; masker; massage van het décolleté; warme nek- en schoudercompressen; dagverzorging/nachtverzorging

120 min.

95,00 euro

Revitaliserende gezichtsbehandeling

Geeft frisse energie en laat je huid vrij ademen

Als een dagje naar het strand, als een wandeling in de tuin: met deze revitliserende  gezichtsbehandeling    geef je je vermoeide huid een positieve boost.

Een reinigend masker laat de huid weer ademen, zachte instrijkingen lossen blokkades op en geurende compressen geven nieuwe energie. Geniet van het resultaat: een stralend  mooie huid en nieuwe vitaliteit van top tot teen. Ideaal tijdens de wisseling van de jaargetijden.

voetenbad; uitstrijken van het haar; ontspannen van de hals- en nekspieren; reiniging; versterking; gezichtsdampbad, reinigend masker; penseelmassage; conditioner, masker; instrijken van het décolleté; warme nek- en schoudercompressen; dagverzorging/nachtverzorging 

90 min.

75,00 euro

Gezichtsbehandeling "Tijd voor mezelf"

Gun jezelf pure verwennerij en laad jezelf op

 

Heb je behoefte aan een rijke verzorging? Aan een vitaliserende kuur? Aan de rustgevende geur van lavendel of de frisheid van lemongrass? Zelfs als je maar weinig tijd hebt: dit uurtje is helemaal voor jou. Geniet van de zachte massages van je gezicht en décolleté, van conditioners, maskers en een verzorging volledig afgestemd op je behoeften. Voor deze afspraak met jezelf vind je altijd wel tijd.

uitstrijken van het haar; onstpannen van hals- en nekspieren; reiniging; versterking; penseelmassage; conditioner, masker; instrijken van het décolleté; warme nek- en schoudercompressen; dagverzorging/nachtverzorging

60 min.

60,00 euro

Reinigende gezichtsbehandeling

Voor een stralende huid

Reinigen betekent laten ademen. Deze intensieve, reinigende behandeling maakt je huid licht en vrij en laat haar stralen. Een gezichtsdampbad opent de poriën, een reinigend masker zuivert en verfijnt het huidbeeld, de penseelmassage lost blokkades op en stimuleert het zelfreinigende vermogen van de huid. Een frisse bries voor je huid.

voetenbad; uitstrijken van het haar; ontspannen van hals- en nekspieren;  reiniging; versterking; gezichtsdampbad; diepe reiniging, reinigend masker; penseelmassage; conditioner; dagverzorging/nachtverzorging

75 min.

70,00 euro

Zuiverende gezichtsbehandeling

Effectieve reiniging speciaal voor de onzuivere, onrustige huid

Wil je huid niets meer dan gekalmeerd en gezuiverd worden? Dan is deze intensieve behandeling precies de juiste voor jou. Het gezichtsdampbad en reinigend masker reinigen effectief en openen de porieën. Een huidkuur en -masker, individueel afgestemd, geven een verzachtende verzorging. Huid die gevoelig is voor ontstekingen kalmeert en vindt haar natuurlijke balans weer. Een duidelijke keuze voor een mooie huid.

voetenbad; massage van de benen en voeten; uitstrijken van het haar; ontspannen van hals- en nekspieren; reiniging; versterking; gezichtsdampbad; diepe reiniging, reinigend masker; conditioner;  dagverzorging/nachtverzorging

60 min.

60,00 euro

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Dr. Hauschka ontspannende gezichtsbehandeling

 

Ontspan even aan de drukte van alledag

 

Een rustige adem, een behaaglijke warmte, een gevoel van comfort. Deze rustgevende gezichtsbehandeling brengt je weer helemaal bij jezelf. Ontsnap even aan de drukte van alledag. De aangename en ritmische bewegingen, uitgevoerd met handen en zachte penselen, stimuleren het lymfesysteem. Effectieve preparaten helpen hierbij. Verwennende conditioners en maskers maken de verzorging compleet. Welkom in jouw ritme.

voetenbad; uitstrijken van het haar; ontspannen van hals- en nekspieren; reiniging; versterking; penseelmassage; conditioner; masker; massage van het décolleté; warme nek- en schoudercompressen; dagverzorging/nachtverzorging

90 min.

75,00 euro

bottom of page